Chez Phil'

Over ons

De ideale plek om te ontspannen in het centrum van Robertville

Op slechts 5 km van het hoogste punt van het land heb ik een etablissement geopend met een warme, rustieke stijl om je een plek te bieden om te ontspannen in onze mooie streek. Er is een ruime keuze op het à la carte menu: van snacks tot de Franse keuken, er is voor elk wat wils.

ChezPhil (117)
ChezPhil (1)

Ontdek de gezellige sfeer van restaurant Chez Phil in Robertville in de buurt van Malmedy en Waimes.

Een typische brasserie voor iedereen

Het restaurant Chez Phil biedt je

Kom langs in het restaurant om ons volledige menu te ontdekken. Reserveren is mogelijk.

Ook bij Phil:

Een sfeer die iedereen bevalt

Er heerst een gezellige sfeer tussen toeristen op doorreis door de oostelijke kantons en stamgasten. Dankzij de warme sfeer is het altijd gezellig bij Chez Phil!

Reserveer nu uw tafel

IJs om te eten of mee te nemen!

De zomer komt weer terug. Tijd voor een wandeling in de hitte, met een zonnebril op en een ijsje in de hand! Mövenpick heeft zich bij jou in de buurt gevestigd, een geweldig nieuw adres voor de komende zomer! Klassiekers als aardbei, knapperige hazelnoot, (Zwitserse!) chocolade, vanille en nog veel meer. Maar ook een paar originelen zoals citroen, passievrucht of framboos. Allemaal geserveerd in schaaltjes of om mee te nemen.

Het merk heeft ook gedacht aan degenen die nog verder willen gaan door te kiezen voor diepvriescreaties zoals de bananensplit, de bountybeker of de advocaatbeker.

Mövenpick heeft zich gevestigd in jouw regio, een geweldig nieuw adres voor de komende zonnige dagen! En vergeet de crêpes en wafels niet die je kunt personaliseren met ijs. Tot slot kun je heerlijk ontspannen in het restaurant of onder de parasols op het terras.

Boek je kamer